Skip to content
Over mij

Mijn verhaal

Over mij

Hoi! Ik zet jouw bedrijf op de kaart. Geen marketingconsultant met termen waar je niks van snapt, nee. Ik schrijf een plan met je op basis van de laatste inzichten en voer dit uit als je dat wilt. Ik ben proactief en doe graag een stap extra. Niet lullen maar poetsen zullen we maar zeggen. 

Ik kom het best tot mijn recht als ik zelfstandig aan de slag kan. Oftewel: heb jij iets wat je graag bij iemand anders zou willen neerleggen en wil je zeker weten dat het goedkomt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Project management

Ben jij een ondernemer en heb je het ontzettend druk? Wou je dat je eens wat over de schutting kon gooien? Goed nieuws! Ik help je hiermee. Ik ben ervaren in project management in verschillende branches (overheid, IT, corporates). Daarnaast heb ik veel ervaring met event organisatie. Kom maar door met dat werk!

Public relations

Wil je graag meer naamsbekendheid maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je mensen bereiken door middel van een influencer campagne? Wil je graag in de pers komen maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik weet de pers al te vinden sinds mijn 16e (zie hieronder). Ik help je!

Marketing

Plaats je zo nu en dan iets, maar zit er eigenlijk geen gedachte achter? Wil je eigenlijk meer content posten maar kom je er niet aan toe? Door vanuit de klant te denken schrijven we samen een strategie waarmee jouw uitingen een consistent verhaal worden. Ook kan ik de content creatie voor je uit handen nemen.

Van jongs af aan

Freya Liemburg project management marketing pr
Born and raised in het Fryske lân
Ondernemen gaat met vallen en opstaan. Hier begon ik daar alvast mee. Fun fact: Ik wilde altijd filmregisseur worden en m'n zusje noemt me nog steeds Freya Spielberg.
2 touringcars vol naar Amsterdam om te staken tegen 1040 uren
Nadat we hadden geregeld dat er 2 touringcars vol mee gingen om te staken, mocht ik ook nog spreken op een vol Malieveld. Hier zijn ook nog kamervragen over gesteld.
Wij willen wifi!
Er was geen wifi op school en dat vond ik achterhaald. Dus gaf ik ons op voor een wedstrijd en spoorde de hele school aan om te stemmen. En we wonnen!
Partij opgericht: lekker campagne voeren!
Geweldig om van 0 af aan Letteren Vooruit op te zetten met Léon en Reinard bij de faculteit der Letteren van de RUG. Het was een eer om als eerste uit de verkiezingen te komen.
Minister Koenders leren wat ‘een Snap’ is tijdens mijn stage
Bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken was ik verantwoordelijk voor het project EU Back to School, een gastlessenprogramma waarin ambtenaren naar scholen gaan om een gastles te geven. Daarnaast was ik voorzitter van de stagiairsvereniging.
RUG: congressen organiseren
Naast mijn studie werkte ik bij het Customer Insights Center. Hierbij organiseerde ik marketing congressen en was account manager voor zo'n 60 corporates zoals Shell, Vodafone en KLM.
Mijn eerste bedrijf: Flocker!
Tijdens mijn studie richtte ik Flocker op met 2 anderen. We maakten websites, schreven online marketing strategieën en hielpen bedrijven om de hele organisatie mee te krijgen in de veranderingen. We bedienden zo'n 30 klanten. Na onze studie wilden we eerst ervaring opdoen in het bedrijfsleven en zijn we ieder onze eigen weg gegaan.
Yes! Digital opgericht
Met Yes! (Young entrepreneurs & startups) verenigen we 60 oprichters van jonge digitale bedrijven in het met ambitie om de wereld te verbeteren. Great minds think alike! Daarom komen wij elke drie maanden bij elkaar. We wisselen kennis en ervaring uit, sparren over serieuze ondernemerszaken en filosoferen over de digitale wereld van morgen.
Een kijkje in de corporate wereld
Bij IBM was ik junior project/change manager. De meeste tijd heb ik doorgebracht bij het project Jumbo Supermarkten in Veghel was ik er verantwoordelijk voor om de transitie naar een nieuw systeem zo soepel mogelijk te laten verlopen (SAP S/4HANA ERP).
Adwifiseur
Greatwaves biedt wifi as a service voor zo'n 60 bedrijven in Nederland, waaronder Catawiki, EDC groep en Crisp online supermarkten. Het is een klein team, waardoor mijn functie erg breed was (sales, marketing, PR en account management). Ik was dus adwifiseur ;-).
marketing project management PR
Bedrijven op de kaart zetten
Ben je gek als je te midden van de corona crisis voor jezelf begint? Misschien. Toch kon ik het niet laten. Ik begon met als eerste klanten de RUG, Grokaalbox en juiststraks.nu.
1995
21 december 2011
23 oktober 2012
1 mei 2015
1 september 2015
1 mei 2016
1 Februari 2017
1 mei 2018
1 februari 2019
1 september 2019
1 september 2020

Geïnteresseerd?
Laten we kennismaken!